Insta
Kövess minket Instagramon!
Face
Kövess minket facebookon!
Bármilyen cég aki a kereskedelemben tevékenykedik és rendszeres árumozgásaik miatt fontos nyomonkövetni naprakészen az árak változását a versenyképesség megtartása végett.
A rendszerből a már változott adatokat egy excelbe le tudjuk tölteni és így a továbbiakban azt kedvünkre tudjuk alakítani. Akár webshopba szeretnénk feltölteni akár weblapunkra.
Létre kell hozni egy technikai felhasználót az Ügyfélkapu rendszerén, ezen adatokat kell megadni programunkban a zökkenőmentes használatért.
Egy olyan kereskedelmi egység, ahol az árak akár napi szinten változnak, ezen árak nyomonkövetése és változtatása naponta akár több órát is igénybe vehet. Egy átlagos nettó 1500Ft-os bérrel számolva ez napi 3000Ft-ba kerül nekünk, így havi átlag 60.000 Ft-unkba kerülhet. Összehasonlítva prémium csomagunk árával, igen nagy összeget tudunk megtakarítani, az árváltozás.hu szolgáltatásának használatával. Nem beszélve arról, hogy mivel tisztában vagyunk az árak növekedésével így elkerülhető a veszteséges értékesítés.
A próbaidő lejárta előtt minimum 24 órával szükséges a lemondás amennyiben nem tartunk igény a program tovább használatára. Amennyiben mégis, rendszerünk automatikus levonja, a korábban megadott fizetési módon a havidíjat.
Ha megkezdett hónapban dönt arról, hogy szeretné lemondani a programot, akkor az adott ciklus végéig használhatja a programot.

A piac megnövekedett átláthatósága miatt az árképzés nagyon versenyképes játékká válik . Minden kiskereskedő figyeli egymást, és egyetlen árváltozás árváltozások láncolatát indíthatja el.

Ez különösen igaz a vezető vállalati kiskereskedőkre, akiket a versenytársak felügyelnek. Egy kis árváltozás követésre készteti a fő versenytársakat. Egy napon belül az új status quo néhány euróval alacsonyabb lehet a korábbinál.

Legyen naprakész

Amennyiben kíváncsi vagy az Árváltozással kapcsolatos hírekre, fejlesztésekre hasznos funkciók bemutatására akkor iratkozz fel hírlevelünkre.

Próbálja ki most 15 napig ingyen!​

Még nem ügyfelünk? Amennyiben MOST regisztrál, az árváltozas.hu programot 15 napig díjmentesen veheti igénybe. Ne hagyja, hogy az árak monitorozása vegye el az idejét a fontosabb dolgok elől. Próbálja ki most!